“Betrokken, open en resultaatgericht”
CV
Opleiding
Ervaring
cursussen

Na het afronden van de studie klinische (neuro)psychologie aan de Universiteit van Amsterdam (UvA), heb ik de postacademische opleiding tot GZ-psycholoog gevolgd. Bovendien heb ik een deel van de opleiding tot cognitief gedragstherapeut (VGCt) voltooid.

Tijdens de afgelopen jaren heb ik werkervaring opgedaan op uiteenlopende plekken in de forensische setting en in de somatische gezondheidszorg, zoals het Onze Lieve Vrouwe Gasthuis (OLVG) en het Academisch Medisch Centrum (AMC). Daarnaast heb ik gewerkt bij verschillende GGZ instellingen, waaronder Yulius en Arkin. Ik heb zowel ervaring met kortdurende behandelingen in de Generalistische Basis GGZ als met langdurende behandelingen in de Specialistische GGZ.

Naast de gevolgde opleidingen heb ik uiteenlopende cursussen gedaan om mijn kennis te verdiepen, zoals op het gebied van de behandeling van traumaverwerking (EMDR en imaginaire exposure) en op het gebied van behandeling in het kortdurende kader (kortdurende oplossingsgerichte therapie en Eigen Kracht).

Voor meer informatie over mijn expertises, werkervaring en publicaties, klikt u hier.

Drs. Rosaura Polak

GZ-psychologist

psychpolak@gmail.com

BIG number: 599202529255
AGB code caregiver: 94100944 
AGB code practice: 94062690
KvK: 66407575

Member of NVGzP

 

© 2023 by Personal Life Coach. Proudly created with Wix.com